Sofie er glad for variation og indflydelse, også når det gælder virksomhedens frokostordning

SMAGSSANS OG KVALITET

Taler medarbejderne om frokosten af de rigtige grunde?

Nogle kan lide oliven, og andre kan ikke fordrage dem. Hvordan kan der være så stor forskel? Det er langt fra simpelt at finde frem til, hvorfor smag er så forskellig. Ud over selve smagen er der nemlig en række psykologiske faktorer, der gør sig gældende. Især har det betydning, hvilke erfaringer vi hver især har gjort os med madvarer livet igennem. Smag består af mange komponenter både inden for lugte- og smagssansen samt syns-, høre- og følesansen.

Vi bliver alle begejstret når vi får serveret vores livret, men vores nysgerrige adfærd vil alligevel også gerne udforske nye retter.
Og derfor handler Smagssans om oplevelser og variation. 

FLEKSIBILITET OG TILPASNING

Frokostordning efter jeres behov og budget

Hos os har I mulighed for selv at bestemme prisen på jeres frokostordning

Gå til prisberegner

MANGFOLDIG OG PERSONLIGHED

mandag

Alverdens smagsoplevelser

Hos os har vi mange nationaliteter, kulturer, sprog og personligheder. Vi elsker mangfoldigheden, og det kan smages i vores mad. Kreativ udfoldelse i køkkenet skaber spændende oplevelser og tager jer vidt omkring og udvider horisonten. I vil bl.a. opleve retter som klassisk thai, spansk tapas og amerikanske spareribs.

KÆRLIGHED OG FØLELSER

Tirsdag

Velkendte smagsoplevelser

Vi smager med hjernen. Erindringer er det hemmelige krydderi, som sætter prikken over i’et. Vi serverer velkendte retter, som man ofte forbinder med glade minder fra vores barndom. Her vil I møde gamle kendinge som mormors forlorne hare, sommerens fiskefrikadeller fra havnen og lasagne fra turen til Norditalien.

KLIMAVENLIGT OG FARVERIGT

onsdag

Grønne smagsoplevelser

På vej mod år 2050 er det ikke nok at skifte til sparepærer eller tage cyklen i stedet for bilen, hvis de forventede klimaforandringer skal bremses. Vi skal også have klimavenlig mad på bordet.

Onsdag sammensættes menuen af råvarer med lavt klimaaftryk med henblik på at bidrage til reduktion af udledning af drivhusgasser. Det betyder bl.a., at vi kun anvender grøntsager dyrket på friland og lyst kød. Ønsker I en kødfri dag, eller ønsker I at reducere mængden af kød på daglig basis, tilbyder vi vegetariske og veganske retter, som naturligvis er ernæringsrigtigt sammensat.

KLASSISK OG RUSTIKT

Torsdag

Andre smagsoplevelser

Variation handler ikke blot om forskellige krydderier, egnsretter og udskæringer. Vi ønsker, at medarbejderne taler om maden af de rigtige årsager, og derfor har vi gjort det muligt at skabe afveksling i løbet af ugen.

Oplev det store kolde bord hver torsdag. Gør det til fast tradition eller blot når I trænger til et friskt pust. Her kan I forvente klassikere som fiskefilet, karrysild, roastbeef med remoulade og peberrod, mørbradbøf med bløde løg og tarteletter. Dyrelægens natmad, æg og rejer, rullepølse med hjemmelavet sky og kartoffel med sprød bacon.

NÆRVÆR OG INDFLYDELSE

Fredag

Favorit Smagsoplevelser

Kom tæt på pulsen i Smagssans. Bliv en del af vores community og få sat ansigt på de personer, som er passionerede omkring jeres frokost og som gør sig umage for at gøre jeres frokostpause til et af dagens højdepunkter.

Hver fredag har I mulighed for at stemme på hvilken ret, der skal på menuen den efterfølgende fredag. Vi modtager gerne forslag til menuen, og lytter hvis I har noget på hjertet.

LUKSUS OG LUFTFORANDRING

Forkælelse og nye oplevelser

Taler medarbejderne om frokosten af de rigtige grunde? Er kollegaerne blevet metaltrætte? Lad os overraske jer en gang om måneden eller bestil når I har lyst. Vi skifter frokosten ud med sushi, gourmet pizza, højtbelagt smørrebrød etc. I kan også prøve vores walk n’ talk frokostposer, og tage en sund og frisk gåtur med kollegaerne. Skift mellem vores forskellige køkkener når I har lyst, og oplev et univers af forskellige smagsoplevelser og nye visuelle indtryk.

INDIVIDUELT OG KREATIVT

Vores køkkener

Hos Smagssans følger vi en fælles retning. Vi planlægger menuer og arbejder med råvarer ud fra vores grundlæggende princip: Mad er omsorg, mad skal være varieret og spændende og vi skal værne om den verden vi lever i.

Når mad laves fra bunden af mennesker smager det forskelligt. Hvert køkken fortolker menuen og udfordrer jeres smagsløg på hver deres måde. Hvert køkken har også deres eget visuelle udtryk i service og stil og det betyder, at alle vores køkkener tilbyder en ny oplevelse.

Vores køkkener er dimensioneret til nærvær med mulighed for at kæle for detaljerne. Vi piller selv vores æg og ryger vores laks – fordi det giver stolthed og fordi det smager bedre.

Vil du have tilsendt ugens menu?

Vi tilpasser frokosten efter jeres behov og budget

PENGE OG RESSOURCER

Madspild

Den mest effektive måde at begrænse sit madspild på, er ved at forholde sig til den mængde af mad vi sætter på bordet.

Det betyder ikke at vi skal spise mindre, men ved at være bevidst om sit behov kan virksomheden kan spare penge.

Madspild koster hvert år Danmark 11,6 milliarder kroner, viser den nyeste opgørelse fra Landbrug og Fødevarer fra 2014. Det belaster også miljøet, for når maden bliver smidt ud, har vi spildt energi, vand, sprøjtemidler og andre ressourcer på at producere mad, som ingen spiser. Madspildet sker især i de danske husholdninger. Danske husholdninger smider nemlig 260.942 tons mad ud om året. Det svarer til, at hver dansker smider 47 kilo mad væk om året

Vi tager ansvar for at guide jer til at minimere jeres madspild. Derfor vil vi være i løbende dialog og sørge for at tilpasse jeres løsning præcis til jeres behov, så pengene ikke havner i skraldespanden

Vi leverer mødeforplejning og meget andet.
Se vores udvalg her

Maden er en vigtig del af ethvert møde eller arrangement. Både fordi det er noget alle har en mening om, og fordi det bringer folk sammen og skaber god stemning.

Alle priser er eksklusiv moms

Skal vi tage en snak?

Lad os snakke om, hvordan en frokostordning kan være med til at skabe mere madglæde hos jer.

Kontakt