Det handler om at være glad for mad. Og være taknemmelig for alt det, maden kan give os. I al sin enkelhed – tak for mad.

Vision

Vi vil hæve standarden for dialog, smag og sanselighed og rette fokus på at tale om maden af de rigtige årsager – altså sundhed, livsstil, omsorg og udbytte.

Vi vil, via ernæringrigtig og smagfuld kost, motivere vores gæsters til at tænke over hvad de spiser og den vej få et højt energiniveau og en sund livsstil.

Vi vil bidrage til en bedre verden, hvorfor vi værner om miljø, kultur, mangfoldighed, traditioner og samfund.

Vi vil lave mad som bringer glæde.

Vis mig hvad I spiser og jeg skal sige jer, hvem I er.

Vi lever i et samfund, hvor maden er rigelig. Så rigelig, at vi kan vælge. Og derfor er mad ikke blot selvrealisering. Det er også selviscenesættelse. Vi viser, hvem vi er – eller gerne vil være – igennem den mad, vi vælger. Vi kommunikerer vores værdier, holdninger, håb og drømme igennem maden.

Handler det om at få noget billig ædelse, der tilfredsstiller et umiddelbart behov for fedt, salt, surt og sødt? Eller skal vi ud i det højere gastronomiske skoleridt, hvor man kan demonstrere sin forfinede smag? For de feste af os er det hverken eller i og dermed både og. Hver ting til sin tid. Men maden fortæller, hvem vi er som mennesker og virksomheder. Og der er ingen, der har lyst til at fremstå som ligeglade.

Hvad står vi for?

Som produktionsvirksomhed har vi et stort ansvar for at værne om vores miljø. Derfor har vi i Smagssans valgt at implementere forskellige processer, der skal reducere vores virksomheds miljøpåvirkning.

Bæredygtighed indgår som en helt naturlig del i den måde vi arbejder og tænker på. Det starter allerede i planlægningen af vores menuer, ved vores valg af råvarer, i produktionen etc.

Vi anvender 100 % miljøvenlig strøm i vores produktion. Med DAKA refood sørger vi for at vores madrester genanvendes og bruges i produktionen af biogas, et grønt og CO2-venligt alternativ til forbrænding.

Madspild er spild af ressourcer og penge. Vi ønsker at bidrage til en effektiv bekæmpelse af overproduktion. Derfor har vi som en af de første i frokostbranchen valgt at sætte fokus på de mængder af mad der hver dag havner i skraldespanden. Ved at sælge vores frokostordninger i gram, hjælper vi vores kunder til at blive mere bevidste om deres behov. – Det gavner miljøet og det gavner bundlinjen.

Vi tager ansvar for at levere et produkt, som ikke alene er smagfulgt men også er sundt og holder hjernen skarp. Når vi sammensætter vores menuer, sker det ud fra en forudsætning om at maden skal sikre at vores kunders medarbejdere får den rigtige næring som styrker immunforsvaret, bevarer en høj koncentrationsevne og ikke mindst skaber glæde og energi.

Vores værdier er Ærlig, Stolt, Engageret og Tilgængelig

DNA OG HISTORIE

Tilbage til begyndelsen

Vi er måske Danmarks ældste cateringvirksomhed. Det hele i 1980 da Anni Tranberg etablerede sig som ”professionel Party Planner”. Der blev skrevet talrige artikler om den driftige dame som arrangerede fester, større selskaber og skrev kogebøger.

I 1982 åbnede VIP receptioner på Jægersborg Allé i Charlottenlund. En ”ta’-ud-af-huset restaurant” som aviserne skrev dengang. Her kunne man fra gaden købe lækre delikatesser og tage festen med hjem i en pose.

Tiden gik, Brother-skrivemaskinen blev skiftet ud med en computer, breve blev til telefax og telefax blev til email. I dag er vores primære forretningsområde frokost ud af huset og kantinedrift, men vi arrangerer fortsat fantastiske fester og leverer catering på et højt gastronomisk niveau.

Virksomheden drives i dag af anden generation. Tætte relationer, stolthed, loyalitet, ærekær – er blot nogle af de ord som kendetegner os. Vi lægger stor vægt på ærlighed og respekt og betragter alle medarbejdere som en del af familien.