Ingredienser: G = Gluten, L = Laktose, N = Nødder - Spørgsmål til dagens menu kan rettes til vores kundeservice på 72 10 88 10

Menu uge 28
Ugens dressing
Klassisk vinaigrette
Hyldeblomst, citron, hvid balsamico og en anelse honning


Menu uge 28
Mandag
Dagens varme måltid
Thai Beef salad af kalveinderlår, risnudler, sprøde grøntager og peanuts on the side - serveres kold (N)
Vegetarisk måltid
Thai salad af friteret østershatte og risnudler vendt med sprøde grøntsager og peanuts on the side - serveres kold (N)
Vegansk måltid
Thai salad af friteret østershatte og risnudler vendt med sprøde grøntsager og peanuts on the side - serveres kold (N)
Dagens madsalat
Salat af let-dampet broccoli, edamame, forårsløg og goma-dressing (N)
Dagens lette salat
Asiatisk agurkesalat med sesam, mirin og chili
Ugens dressing
Klassisk vinaigrette
Hyldeblomst, citron, hvid balsamico og en anelse honning
Pålæg 1
Røget medister med sennep og rødbede (Gris)
Pålæg 2
Kylling stegt med rosmarin hertil semi-dried tomater, parmesan og cæsar-dressing (L)
Pålægssalat
Klassisk æggesalat med karry og karse


Menu uge 28
Tirsdag
Dagens varme ret
Kylling danoise med rabarber-kompot og agurksalat
Vegetar
Farsbrød af røde linser, champignon, porre og knoldselleri med rabarberkompot og agurksalat
Vegansk
Farsbrød af røde linser, champignon, porre og knoldselleri med rabarberkompot og agurksalat
Dagens garniture
Ovnristede kartofler og brun mormor-sauce (L)
Dagens suppe - tilvalg
Cremet tomatsuppe med saltristede græskarkerner (L)
Dagens madsalat
Old school pastasalat med ærter, agurk, rød peber, majs og karry-dressing (G)
Dagens lette salat
Salat med cherrytomater, flager af blomkål og grønne bønner
Grøn appetizer - tilvalg
Rødbedesalat med kapers, æble, peberrod, kartoffel og rødløg (L)
Pålæg 1
Flæskesteg med svær og rødkål (Gris)
Pålæg 2
Fiskefrikadeller med sauce tartar (G, L)
Pålægssalat
Kyllingesalat med druer, valnødder og persille (L, N)


Menu uge 28
Onsdag
Dagens varme ret
Tyrkisk köfte med spidskommen og persille. Hertil agurke-myntedressing (L)
Dagens fisk - tilvalg
Ovnbagt laks toppet med gremolata, og hertil agurke-myntedressing (L)
Vegetar
Fyldt aubergine med kikærter og tyrkiske krydderier. Hertil agurke-myntedressing (L)
Vegansk
Fyldt aubergine med kikærter og tyrkiske krydderier. Hertil vegansk agurke-myntedressing
Dagens garniture
Tabouleh med bulgur, tomat, agurk, forårsløg og persille (G)
Dagens madsalat
Salat med blackeyes bønner, grøn peberfrugt og syltede hvidløg
Dagens lette salat
Salat med råmarineret gulerødder i forskellige farver, feta og saltristede græskarkerner (L)
Pålæg 1
Æg og cherrytomater med hollandaise-creme og purløg (L)
Pålæg 2
Club kylling med karrycreme, agurk, brøndkarse og bacon on the side (L, Gris)
Pålægssalat
Slagtermester-skinkesalat (Gris)


Menu uge 28
Torsdag
Dagens varme måltid
Porretærte med skinke og spinat (G, L, Gris)
Uden gris / halal: Porretærte med røget kalkun og spinat (G, L)
Vegetarisk måltid
Grøntsagstærte med porre, gulerødder, løg og timian (G, L)
Vegansk måltid
Grøntsagstærte med porre, gulerødder, løg og timian (G)
Dagens madsalat
Fransk kartoffelsalat med haricots verts, radiser, rødløg og dild
Dagens lette salat
Salat med grønne ærter, rød peber og majs
Grøn appetizer - tilvalg
Rösti med squash og hytteost (L)
Pålæg 1
Hamburgerryg med italiensk salat (Gris)
Pålæg 2
Røget laks med rygeost-creme (L)
Pålægssalat
Hønsesalat rørt med rød peber og chilimayo (L)
Dagens kage / dessert
Jordbærkoldskål med kammerjunkere (G, L)


Menu uge 28
Fredag
Dagens varme ret
Crispy Fried Chicken med panko og spicy buttermilk (G, L)
Vegetar
Quinoabøf med kikærter, spinat og hørfrø
Vegansk
Quinoabøf med kikærter, spinat og hørfrø
Dagens garniture
Brioche-bolle og tatarsauce (L) (G)
Dagens madsalat
Salat af majs, hvedekerner, cherrytomater, forårsløg og urter vendt med citronmarinade (G)
Dagens lette salat
Salat med agurk, syltede rødløg og tomater
Grøn appetizer - tilvalg
Grillet padron peber med flagesalt
Pålæg 1
Roastbeef med kartoffelsalat (L)
Pålæg 2
Spegepølse (kylling) med remoulade og hjemmeristede løg (G)
Pålægssalat
Rejesalat med asparges og dild (L)
Indhold: G = Gluten, L = Laktose, N = Nødder
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til vores personale eller hos vores kundeservice på telefon 72 10 88 10
Smagssans A/S - CVR 17006509 - smagssans.dk