Indhold: G = Gluten, L = Laktose, N = Nødder. Henvendelser vedr. dagens menu, kontakt kundeservice på tlf. 72 10 88 10
Smagssans A/S - CVR 17006509 - smagssans.dk


Menu uge 8
Mandag
Dagens varme ret
Braiserede svinekæber
Det grønne alternativ
Braiserede rodfrugter med svampe
Dagens garniture
Luftig kartoffelmos (L)
Dagens madsalat
Klassisk råkost med rosiner og solsikkekerner
Dagens lette salat
Bullsblood, bagte og revet rødbede med feta (L)
Pålæg 1
Oksepølse med chipotle-dip
Pålæg 2
Kalkun med pikant cream cheese (L)
Pålægssalat
Klassisk skinkesalat (L)


Menu uge 8
Tirsdag
Dagens varme ret
Indisk butterchicken toppet med cashew og mild chili (L)
Det grønne alternativ
Buttertofu toppet med cashew og chili (L)
Dagens garniture
Dampede ris med kardemommefrø
Dagens madsalat
Salat med quinoa, spinat, æbler, græskarkerner og blomkål ristet i garam masala
Dagens lette salat
Spinat, ærter, galia, saltede mandler og brøndkarse (N)
Pålæg 1
Rullepølse med sennep og rødbede
Pålæg 2
Oksebryst med pickles
Pålægssalat
Rygeost-salat med radiser, agurk og purløg


Menu uge 8
Onsdag
Dagens varme ret
Parmesansauteret oksestrimler med karl johan svampe (L)
Det grønne alternativ
3 slags svampe stegt i trøffelolie og vendt i urter
Dagens garniture
Pasta med let flødesauce og trøffel (G, L)
Dagens fisk
Bagt laks med dild, citron og spinat
Dagens madsalat
Salat af spidskål, syltet gulerødder, grillet peber, hasselnødder og kørvel (N)
Dagens lette salat
Romaine, artiskok, majs og ærteskud
Pålæg 1
Grillet kylling med romesco
Pålæg 2
Lun leverpostej med ristede svampe og bacon (G, L)
Pålægssalat
Rejesalat (L)


Menu uge 8
Torsdag
Dagens varme ret
Kalkunschnitzel med kapers, peberrod og citron (G, L)
Det grønne alternativ
Grillet butternut med burratta
Dagens garniture
Brasede kartofler
Dagens madsalat
Bulgur, savoy, auberginer, squash, tomat og persillecreme (G)
Dagens lette salat
Salat af radissio, grønne bønner, springløg, chiafrø
Pålæg 1
Hamburgerryg med italiensk salat
Pålæg 2
Rødbede-røsti med peberrodscreme
Pålægssalat
Kyllingsalat med blomkål, kapers, æbler og urter (L)
Dagens kage / dessert
Gammeldags æblekage (G, L)


Menu uge 8
Fredag
Dagens varme ret
Pulled pork i dry rub
Pulled turkey
Pulled selleri ()
Det grønne alternativ
Pulled persillerod i dampede bao
Dagens garniture
Dampede bao
Dagens madsalat
Nudelsalat med ingefær, chili, edamame, rødkål og gulerod vendt med soya
Dagens lette salat
Salat af pak choy, kinaradise, broccoli og gomadressing (N)
Pålæg 1
Roastbeef med remoulade og hjemmersitede løg
Pålæg 2
Fiskefrikadeller med saucetartare
Pålægssalat
Æggesalat med karse
Indhold: G = Gluten, L = Laktose, N = Nødder
Henvendelser vedr. dagens menu, kontakt kundeservice på tlf. 72 10 88 10
Smagssans A/S - CVR 17006509 - smagssans.dk

