Ingredienser: G = Gluten, L = Laktose, N = Nødder - Spørgsmål til dagens menu kan rettes til vores kundeservice på 72 10 88 10

Menu uge 16
Ugens dressing
Klassisk vinaigrette


Menu uge 16
Mandag
Dagens varme ret
Skank af gris braiseret med appelsin, honning og stjerneanis (Gris)
Uden gris / halal: Braiseret kalkuncuvette
Vegetar
Rødbedebøf med linser, havre og persille
Vegansk
Rødbedebøf med linser, havre og persille
Dagens garniture
Puré af gulerod, persillerod og knoldselleri med timian (L)
Dagens madsalat
Salat med majs, hvedekerner, cherrytomater, forårsløg, persille og citronskal (G)
Dagens lette salat
Salat med råmarinerede gule og stribede beder, valnødder og ristede kerner (N)
Ugens dressing
Klassisk vinaigrette
Dagens spread - tilvalg
Ingridærter, tahin, koncentreret tomat og citron
Grøn appetizer - tilvalg
Sød kartoffel med trøffel-mayo og sprøde rodfrugter
Pålæg 1
Paté provencale med rød peber og cornichoner (L, Gris)
Pålæg 2
Oksepølse med trøffel-mayo og sprøde rodfrugter
Pålægssalat
Kyllingesalat med druer, valnødder og persille (L, N)


Menu uge 16
Tirsdag
Dagens varme ret
Græsk farsbrød med soltørret tomater, oliven og rosmarin, serveret med tzatziki (L)
Vegetar
Græsk yemista - fyldt peberfrugt med brune ris, soltørret tomat, oliven og friske urter. Hertil tzatziki (L)
Vegansk
Græsk yemista - fyldt peberfrugt med brune ris, soltørret tomat, oliven og friske urter. Hertil plantebaseret tzatziki
Dagens garniture
Ovnristede kartofler med rosmarin og timian
Dagens suppe - tilvalg
Kretisk peberfrugt-suppe med tomater og timian
Dagens madsalat
Salat med tomater, feta, rødløg, grøn peber, marineret butterbeans og squash (L)
Dagens lette salat
Salat med grønne ærter, radiser og blomkål
Dagens spread - tilvalg
Baba ghanoush
Pålæg 1
Lun mørbrad med bløde løg (Gris)
Pålæg 2
Skiver af gule beder og gedeost hertil rødløgskompot med rosmarin (L)
Pålægssalat
Lakserilette med dild og citron (L)


Menu uge 16
Onsdag
Dagens varme ret
Panang curry med kylling, kokosmælk, thai-basilikum. Hertil rejechips
Dagens fisk - tilvalg
Thai-style hoki-fisk med rød karry-kokos sauce og hertil rejechips
Vegetar
Panang curry med grøntsager, kokosmælk og thai-basilikum
Vegansk
Panang curry med grøntsager, kokosmælk og thai-basilikum
Dagens garniture
Dampede jasminris
Dagens madsalat
Salat med kina-radise, wakame, gulerod, palmekål, rød spidskål og edamame med lime og sesamolie
Dagens lette salat
Salat med agurk, rød grape, snittede sukkerærter og rød peber
Dagens spread - tilvalg
Græskar, hvide bønner, ingefær og appelsin
Pålæg 1
Flanksteak med kold bearnaisecreme og brøndkarse (L)
Pålæg 2
Mini grøntsagsforårsruller med sursød sauce (G)
Pålægssalat
Slagtermester-skinkesalat (Gris)


Menu uge 16
Torsdag
Skærtorsdag
LUKKET


Menu uge 16
Fredag
Langfredag
LUKKET
Indhold: G = Gluten, L = Laktose, N = Nødder
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til vores personale eller hos vores kundeservice på telefon 72 10 88 10
Smagssans A/S - CVR 17006509 - smagssans.dk