Ingredienser: G = Gluten, L = Laktose, N = Nødder - Spørgsmål til dagens menu kan rettes til vores kundeservice på 72 10 88 10
Menu uge 17
Ugens dressing
Ingefær, citron, honning, balsamico og olivenolie
Klassisk vinaigrette
Menu uge 17
Mandag
Dagens varme ret
Kylling i grøn karry, citrongræs, limeblade og kokossauce. Hertil rejechips
Vegetar
Green curry med jackfruit, vandkastanier, broccoli, gulerod, citrongræs, limeblade, chili, thai-basilikum og kokosmælk
Vegansk
Green curry med jackfruit, vandkastanier, broccoli, gulerod, citrongræs, limeblade, chili, thai-basilikum og kokosmælk
Dagens garniture
Dampede jasminris
Dagens madsalat
Salat med snittede sukkerærter, rød peber, risnudler, forårsløg og peanuts (on the side) (N)
Dagens lette salat
Salat med spån af agurk, ananas, minimajs og ingefær-marineret kinaradise
Ugens dressing
Ingefær, citron, honning, balsamico og olivenolie
Klassisk vinaigrette
Grøn appetizer - tilvalg
Thai-deller med edamame, galanga og koriander, hertil sriracha-dip
Pålæg 1
Krydret kyllingebryst med romesco (N)
Pålæg 2
Oksepølse med trøffel-mayo og fritterede løg (G)
Pålægssalat
Slagtermester-skinkesalat (Gris)
Menu uge 17
Tirsdag
Dagens varme ret
Forloren hare med bacon og ribsgele (Gris)
Uden gris: Forloren hare af kalv med kalkunbacon og ribsgele
Vegetar
Farsbrød af brune champignon, porre, aubergine, hørfrø og kikærter. Serveret med ribsgele
Vegansk
Farsbrød af brune champignon, porre, aubergine, hørfrø og kikærter. Serveret med ribsgele
Dagens garniture
Ovnristede kartofler og brun mormor-sauce (L)
Dagens suppe - tilvalg
Suppe med broccoli, ærter, forårsløg, kartoffel og spinat. og ristede boghvedekerner (L)
Dagens madsalat
Salat med grønne bønner, belugalinser, spån af gulerod og rødbede
Dagens lette salat
Salat med grønne ærter, radiser og flager af blomkål
Grøn appetizer - tilvalg
Sesamstegte rødbeder med kold bearnaise-creme
Pålæg 1
Grillet flanksteak med bearnaisecreme (L)
Pålæg 2
Torskerogn med remolade, citron og karse (L)
Pålægssalat
Kyllingesalat med druer, valnødder og persille (L)
Menu uge 17
Onsdag
Dagens varme måltid
Lasagne italienne med bechamelsauce (G, L)
Dagens fiskeret
Lasagne med laks, spinat, tomat, bechamelsauce og et strejf af muscatnød (G, L)
Vegetarisk måltid
Grøntsagslasagne med plantebaseret bechamelsauce (G)
Vegansk måltid
Grøntsagslasagne med plantebaseret bechamelsauce (G)
Dagens madsalat
Salat med grillet marineret squash, butterbeans, cherrytomater, grønne asparges og rucola
Dagens lette salat
Salat med majs, agurk, broccolistok og let dampet broccoli, drysset med solsikkekerner
Pålæg 1
Kyllingebryst vendt i pankorasp med chipotle-mayo (G)
Pålæg 2
Dyrlægens natmad med løg og sky (G, Gris)
Pålægssalat
Klassisk æggesalat (L)
Menu uge 17
Torsdag
Dagens varme ret
Græske kyllingespyd med soltørret tomat og middelhavsurter. Hertil tzatziki (L)
Vegetar
Græske deller med kidneybønner, soltørret tomat og middelhavsurter. Hertil tzatziki (L)
Vegansk
Græske deller med kidneybønner, soltørret tomat og middelhavsurter. Hertil tzatziki
Dagens garniture
Lun couscous salat med persille, peberfrugt og en anelse chili (G)
Dagens madsalat
Salat af blandede sorter, avokado, radiser, kikærter, blomkål og saltristede græskarkerner
Dagens lette salat
Salat med tomater, agurk, rødløg, grønne bønner, oliven og feta (L)
Grøn appetizer - tilvalg
Spinat-wrap med rucola, flødeost, radiser og agurk (G, L)
Pålæg 1
Landskinke med italiensk salat (Gris)
Pålæg 2
Wrap med laks, rucola, agurk og flødeost (G, L)
Pålægssalat
Hønsesalat rørt med chilimayo og rød peber (L)
Dagens kage / dessert
Chocolate chip cookies med hasselnødder (G, L, N)
Menu uge 17
Fredag
Dagens varme ret
Øl-braiseret spoleben med timian og estragon (Gris)
Uden gris: Braiseret kalvecuvette
Vegetar
Fyldt aubergine med linser, champignon, squash og gulerødder. Gratineret med mozzarella (L)
Vegansk
Fyldt aubergine med linser, champignon, squash og gulerødder. Gratineret med vegansk ost
Dagens garniture
Puré af rodfrugter med et strejf af citronskal (L)
Dagens madsalat
Salat med majs, gulerod, quinoa og rødbede
Dagens lette salat
Salat med grønne ærter, peberfrugt og champignon
Grøn appetizer - tilvalg
Salte rugbrødschips med brændt løg- og fennikel creme (G, L)
Pålæg 1
Kylling stegt med rosmarin hertil semi-dried tomater, flager af parmesan og cæsar-dressing (L)
Pålæg 2
Frikadeller med surt (G, L, Gris)
Pålægssalat
Rejer med avokado, iceberg og den klassiske thousand island-dressing (L)
Indhold: G = Gluten, L = Laktose, N = Nødder
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til vores personale eller hos vores kundeservice på telefon 72 10 88 10
Smagssans A/S - CVR 17006509 - smagssans.dk