Ingredienser: G = Gluten, L = Laktose, N = Nødder - Spørgsmål til dagens menu kan rettes til vores kundeservice på 72 10 88 10

Menu uge 12
Ugens dressing
Sød karry-dressing
Klassisk vinaigrette


Menu uge 12
Mandag
Dagens varme ret
Kylling på spyd penslet med holy smoke BBQ sauce og grillet corn ribs
Vegetar
Grønne frikadeller med brune champignon, tørrede ærter, spinat og edamame. Hertil grillet corn ribs
Vegansk
Grønne frikadeller med brune champignon, tørrede ærter, spinat og edamame. Hertil grillet corn ribs
Dagens garniture
Kartofler vendt med vinaigrette, skalotteløg, agurk, æble og dild (L)
Dagens madsalat
Salat med grønne bønner, cherrytomater, marineret squash, kidneybønner og balsamico
Dagens lette salat
Salat med rød og gul peber, flager af blomkål og radiser
Ugens dressing
Sød karry-dressing
Klassisk vinaigrette
Dagens spread - tilvalg
Græskar, hvide bønner, ingefær og appelsin
Grøn appetizer - tilvalg
Grillede tomater med pesto og parmesan (L)
Pålæg 1
Grillet kylling med pesto, semi-dried tomater og basilikum
Pålæg 2
Oksepølse med trøffel-mayo og sprøde rodfrugter
Pålægssalat
Wienersalat med kartoffel og drueagurk (L, Gris)


Menu uge 12
Tirsdag
Dagens varme måltid
Spansk tortilla med chorizo, løg, peberfrugt, kartofler og frisk timian (L, Gris)
Uden gris: Tortilla med krydret oksepølse (L)
Vegetarisk måltid
Spaghetti puttanesca med aubergine, oliven, kapers, svampe, linser og tomater (G)
Vegansk måltid
Spaghetti puttanesca med aubergine, oliven, kapers, svampe, linser og tomater (G)
Dagens suppe - tilvalg
Jordskokkesuppe med æble og timian (L)
Dagens madsalat
Pastasalat med gule semi-dried tomater, ærter, agurk og broccoli-asparges vendt med rucola-pesto (G)
Dagens lette salat
Salat med spån af gulerødder, appelsin, fennikel, rødløg og saltristede græskarkerner
Dagens spread - tilvalg
Baba ghanoush
Pålæg 1
Æg og tomater med hollandaise-creme og purløg (L)
Pålæg 2
Club kylling med karrycreme, agurk, brøndkarse og bacon on the side (L, Gris)
Pålægssalat
A la Rejecocktail med asparges, avokado og dild (L)


Menu uge 12
Onsdag
Dagens varme ret
Burger med oksekødsbøf og cheddarost (L)
Dagens fisk - tilvalg
Burger med paneret torsk og sauce tartare (G, L)
Vegetar
Black bean burger med chipotle, oregano og cheddarost
Vegansk
Black bean burger med chipotle, oregano og vegansk cheddarost
Dagens garniture
Brioche-bolle og hjemmelavet ketchup (G)
Dagens madsalat
Salat med bagte rødbeder, sweet potato og jordskokker
Dagens lette salat
Blandede salatsorter, agurk, syltet rødløg og tomat
Dagens spread - tilvalg
Edamame, avokado, lime og ristet sesam
Pålæg 1
Kartoffelmad med røget ærtecreme, radiser, hjemmeristede løg og ærteskud
Pålæg 2
Dyrlægens natmad med løg og sky (G, Gris)
Pålægssalat
Hønsesalat med hvide asparges og champignon (L)


Menu uge 12
Torsdag
Dagens varme ret
Tikka-marineret kalkuncuvette serveret med mynte-raita (L)
Vegetar
Indian carrot, onion and spinach bhajis med mynte-raita (L)
Vegansk
Indian carrot, onion and spinach bhajis med plantebaseret mynte-raita
Dagens garniture
Dahl med fyldig smag og naanbrød (G)
Dagens madsalat
Salat med peberfrugt, snittede sukkerærter, kinaradise og ristede kikærter
Dagens lette salat
Salat med cherrytomater, agurk, rødløg, ananas og en anelse limeskal
Dagens spread - tilvalg
Sweet potato, kikærter, ingefær og gurkemeje
Grøn appetizer - tilvalg
Stegte blomkål med garam masala og gurkemeje
Pålæg 1
Hamburgerryg med italiensk salat (Gris)
Pålæg 2
Lun hakkebøf med bløde løg
Pålægssalat
Tunsalat med kapers, dild, citron og forårsløg (L)
Dagens kage / dessert
Krydret kardemommekage med mango-smørcreme på toppen (G, L)


Menu uge 12
Fredag
Dagens varme ret
Ragu af skinkeculotte med soltørret tomater, peberfrugt, rosmarin og oregano (Gris)
Uden gris / halal: Ragu af kalv
Vegetarisk måltid
Pizza med artiskokhjerter, squash, soltørret tomater, pesto, rucola og mozzarella (G)
Vegansk måltid
Pizza med artiskokhjerter, squash, soltørret tomater, pesto, rucola og vegansk mozzarella (G)
Dagens garniture
Tagliatelle pasta vendt med citrontimian-olie (G)
Dagens madsalat
Salat med bagt blomkål, butterbeans vendt med pesto, squash og ristede hasselnødder (N)
Dagens lette salat
Salat med melon, grønne ærter, agurk, mozzarella, gul peber, basilikum og ærteskud (L)
Dagens spread - tilvalg
Kartoffel, porre, timian og citron
Grøn appetizer - tilvalg
Grøntsagsmuffin med broccoli, porre og gulerod (L)
Pålæg 1
Kylling stegt med røget paprika og hertil majssalat (L)
Pålæg 2
Fiskefilet med remoulade (G, L)
Pålægssalat
Skinkesalat med dijon og purløg (L, Gris)
Indhold: G = Gluten, L = Laktose, N = Nødder
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til vores personale eller hos vores kundeservice på telefon 72 10 88 10
Smagssans A/S - CVR 17006509 - smagssans.dk