Ingredienser: G = Gluten, L = Laktose, N = Nødder - Spørgsmål til dagens menu kan rettes til vores kundeservice på 72 10 88 10

Menu uge 43
Ugens dressing
Klassisk vinaigrette


Menu uge 43
Mandag
Dagens varme ret
Asiatiske kyllingeboller med nigellafrø, vendt i teriyaki sauce (G, L)
Dagens garniture
Lynstegte nudler med soya, broccoli, gulerod og forårsløg (G)
Vegetar
Grønne boller med quinoa, citrongræs, ingefær, nigellafrø og teriyaki
Vegansk
Grønne boller med quinoa, citrongræs, ingefær, nigellafrø og teriyaki
Dagens madsalat
Kimchisalat med blandet kålsorter
Dagens lette salat
Salat med peberfrugt, edamame og agurk
Ugens dressing
Klassisk vinaigrette
Dagens spread - tilvalg
Wasabi- ingefær hummus
Grøn appetizer - tilvalg
Puffet rispapir med mango-salsa
Pålæg 1
Stegt kyllingebryst med karrysalat (L)
Pålæg 2
Oksepølse med trøffel-mayo og sprøde rodfrugter
Pålægssalat
Wienersalat med kartoffel og drueagurk (L, Gris)


Menu uge 43
Tirsdag
Dagens varme måltid
Lángos med krydret skinkekød, dild-creme og revet emmentaler (G, L)
Halal: Lángos med krydret oksekød (G, L)
Vegetarisk måltid
Lángos med krydret fyld af kartofler, grillet peberfrugt og squash, dild-creme og revet emmentaler (G, L)
Vegansk måltid
Lángos med krydret fyld af kartofler, grillet peberfrugt og squash, vegansk ost og dildcreme (G)
Dagens suppe - tilvalg
Ungarsk bønne-gullasch suppe
Dagens madsalat
Salat af kartofler vendt i paprika-vinaigrette med grillede peberfrugter, små tomater og grillede løg
Dagens lette salat
Råkost af revet rødbede og syltede gulerødder
Dagens spread - tilvalg
Spicy rødbede-hummus
Grøn appetizer - tilvalg
Små løgtærter med estragon-creme (G, L)
Pålæg 1
Letrøget skinke med provence-urter. Hertil dijonnaise og cornichoner (Gris)
Pålæg 2
Kylling stegt med rosmarin hertil semi-dried tomater, parmesan og cæsar-dressing (L)
Pålægssalat
Tunsalat med majs, dild, citron og forårsløg (L)


Menu uge 43
Onsdag
Dagens varme ret
Gheyme bademjoon - Persisk gryderet med oksekød, aubergine, tomat og gurkemeje
Dagens garniture
Safran-ris tilberedt med løg og hvidløg
Dagens fisk - tilvalg
Dampet Hoki med krydret sauce, tørret frugt og spinat
Vegetar
Persisk auberginegryderet med tomat og varme krydderier
Vegansk
Persisk auberginegryderet med tomat og varme krydderier
Dagens madsalat
Efterårssalat med gulerødder, krydrede kikærter, rødløg, feta og persille (L)
Dagens lette salat
Shirazi salat med tomat, agurk og mynte
Dagens spread - tilvalg
Hummus med gulerod og appelsin
Grøn appetizer - tilvalg
Onion bhajis med gulerod og spinat
Pålæg 1
Hjemmelavet leverpostej med timian-syltede bolsjebeder (G, L, Gris)
Pålæg 2
BLT - tomat, salat, røget back bacon og mayo (Gris)
Pålægssalat
Klassisk hønsesalat med champignon (L)


Menu uge 43
Torsdag
Dagens varme ret
Sprødstegt kylling i syrlig hvidvin sauce med kapers og citron (L)
Dagens garniture
Rigatoni-pasta vendt med citronolie og urter (G)
Vegetar
Stegte portobello-svampe i syrlig sauce på hvidvin, kapers og citron (L)
Vegansk
Stegte portobello-svampe i syrlig sauce på hvidvin, kapers og citron
Dagens madsalat
Grillet grønt vendt i gremolata
Dagens lette salat
Salat af semidried tomater, bagte tomater og balsamico-syltet rødløg
Dagens spread - tilvalg
Bagte tomater og hvidløg
Pålæg 1
Kartoffelmad med løvstikke-mayo, radiser og ærteskud.
Pålæg 2
Vitello tonnato med kapersbær (L)
Pålægssalat
A la Rejecocktail med asparges, avokado og dild (L)
Dagens kage / dessert
Klassisk italiensk tiramisu (G, L)


Menu uge 43
Fredag
Dagens varme ret
Græske frikadeller serveret med rødbede-tzatziki (G, L, Gris)
Halal: Græske kalve frikadeller (G, L)
Dagens garniture
Ovnristede kartofler med rosmarin og timian
Vegetar
Grønne græske deller med rødbede-tzatziki
Vegansk
Grønne græske deller med rødbede-tzatziki
Dagens madsalat
Salat med cherrytomater, grøn peber, rødløg, hvide bønner, oliven og salatost (L)
Dagens lette salat
Spidskålssalat med blommer, dild, ristede hasselnødder og æblecider-viniagrette
Dagens spread - tilvalg
Grillet peberfrugt, aubergine og gulerod
Grøn appetizer - tilvalg
Friteret jordskokke med senneps-mayo og svampestøv
Pålæg 1
Kyllingebryst vendt i pankorasp med chipotle-mayo (G)
Pålæg 2
Røget laks med rygeost-creme (L)
Pålægssalat
Skinkesalat med karry og syrlige æbler (L, Gris)
Indhold: G = Gluten, L = Laktose, N = Nødder
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til vores personale eller hos vores kundeservice på telefon 72 10 88 10
Smagssans A/S - CVR 17006509 - smagssans.dk