Ingredienser: G = Gluten, L = Laktose, N = Nødder - Spørgsmål til dagens menu kan rettes til vores kundeservice på 72 10 88 10

Menu uge 17


Menu uge 17
Mandag
2. Påskedag
LUKKET


Menu uge 17
Tirsdag
Dagens varme ret
Indisk butter chicken (L)
Vegetar
Butter bean masala med blomkål og sød kartoffel
Vegansk
Butter bean masala med blomkål og sød kartoffel
Dagens garniture
Basmati-ris dampet med kardemommefrø
Dagens suppe - tilvalg
Spicy linsesuppe med kokosmælk, gurkemeje, ingefær og tomater
Dagens madsalat
Salat med agurk, tomater, kikærter, forårsløg, lime og mynte
Dagens lette salat
Salat med spån af gulerod, mango, edamame og snittede sukkerærter
Ugens dressing
Klassisk vinaigrette
Æble, timian og balsamico
Dagens spread - tilvalg
Sesampasta, karry, garbanzo-bønner og citron
Pålæg 1
Hamburgerryg med italiensk salat (Gris)
Pålæg 2
Oksepølse med remoulade og hjemmeristede løg (G)
Pålægssalat
Klassisk æggesalat


Menu uge 17
Onsdag
Dagens varme ret
Bolognese med oregano og parmesan "on the side" (L)
Dagens fiskeret
Pasta al tonno - Italiensk klassiker med tun, tomat, oliven og kapers (G)
Vegetar
Bolognese af røde linser med svampe, soltørret tomater og oregano
Vegansk
Bolognese af røde linser med svampe, soltørret tomater og oregano
Dagens garniture
Spaghetti al dente vendt med basilikumsolie (G)
Dagens madsalat
Salat med balsamico-bagte rødbeder og græskar, mozzarella og salte græskarkerner
Dagens lette salat
Salat med marineret squash, artiskokhjerter, grønne bønner og gule semi dried tomater
Dagens spread - tilvalg
Spinathummus med basilikum
Pålæg 1
Kartoffelmad med røget ærtecreme, radiser, hjemmeristede løg og ærteskud
Pålæg 2
Dyrlægens natmad med løg og sky (G, Gris)
Pålægssalat
Hønsesalat med hvide asparges og champignon (L)


Menu uge 17
Torsdag
Dagens varme ret
Bang bang chicken med sesam og forårsløg (G, L)
Vegetar
Hoisin marinerede portobellosvampe og seitan med sesam og forårsløg
Vegansk
Hoisin marinerede portobellosvampe og seitan med sesam og forårsløg
Dagens garniture
Dampede bao buns og spån af syltet gulerod og daikon (G)
Dagens madsalat
Salat med rød og gul peberfrugt, edamame, grønne bønner og risnudler
Dagens lette salat
Salat med agurk, ananas, gulerod og minimajs
Dagens spread - tilvalg
Gulerod, vandkastanjer, ingefær og citrongræs
Grøn appetizer - tilvalg
Tempura-stegte broccoli og blomkål med bang bang sauce (G, L)
Pålæg 1
Ålerøget skinke med røræg og purløg (Gris)
Pålæg 2
Lun hakkebøf med bløde løg
Pålægssalat
Tunsalat med kapers, dild, citron og forårsløg (L)
Dagens kage / dessert
Chocolate chip cookies med hasselnødder (G, L, N)


Menu uge 17
Fredag
Dagens varme ret
Sønderjyske frikadeller med allehånde (Gris)
Uden gris / halal: kyllingefrikadeller
Vegetar
Grønne frikadeller med brune champignon, tørrede ærter, spinat og edamame
Vegansk
Grønne frikadeller med brune champignon, tørrede ærter, spinat og edamame
Dagens garniture
Kold kartoffelsalat med ærter, radiser, blomkål, dijon og purløg (L)
Dagens madsalat
Salat med marineret squash, majs, grønne asparges og grønne linser
Dagens lette salat
Salat med cherrytomater, agurk, rødløg og salatost (L)
Dagens spread - tilvalg
Romesco
Grøn appetizer - tilvalg
Rødbede-wrap med rucola, flødeost, radiser og agurk (G, L)
Pålæg 1
Kylling stegt med røget paprika og hertil majssalat (L)
Pålæg 2
Fiskefilet med remoulade (G, L)
Pålægssalat
Skinkesalat med dijon og purløg (L, Gris)
Indhold: G = Gluten, L = Laktose, N = Nødder
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til vores personale eller hos vores kundeservice på telefon 72 10 88 10
Smagssans A/S - CVR 17006509 - smagssans.dk