Ingredienser: G = Gluten, L = Laktose, N = Nødder - Spørgsmål til dagens menu kan rettes til vores kundeservice på 72 10 88 10

Menu uge 24


Menu uge 24
Mandag
2. pinsedag
LUKKET


Menu uge 24
Tirsdag
Dagens varme ret
Chili con carne
Vegetar
Chili sin carne med kidney bønner
Vegansk
Chili sin carne med kidney bønner
Dagens suppe - tilvalg
Corn chowder - majssuppe med bladselleri, gulerod og peberfrugt (L)
Dagens madsalat
Mexicansk rissalat med majs, peberfrugt, edamame og forårsløg
Dagens lette salat
Salat med radiser, cherrytomater, agurk og flager af blomkål
Ugens dressing
Hyldeblomst, citron, hvid balsamico og en anelse honning
Klassisk vinaigrette
Dagens spread - tilvalg
Hummus med søde kartofler, spidskommen, paprika, oregano, chili og lime
Grøn appetizer - tilvalg
Grillet padron peber med flagesalt
Pålæg 1
Paté provencale med rød peber og cornichoner (L, Gris)
Pålæg 2
Kyllingefrikadeller med rødkål (G)
Pålægssalat
Spicy tunasalad med majs (L)


Menu uge 24
Onsdag
Dagens varme ret
Skindstegt kylling med timian, oregano og rosmarin
Dagens fisk - tilvalg
Dampet Hoki med citron, krydderurter, blancheret ærter og spinat
Vegetar
Grønne deller med ærter, brune champignon og tofu
Vegansk
Grønne deller med ærter, brune champignon og tofu
Dagens garniture
Risotto med porrer, squash, soltørrede tomater og liflig citron (L)
Dagens madsalat
Kartoffelsalat med radiser, haricots verts, rucola og rødløg
Dagens lette salat
Salat med grønne ærter, asparges, grillet artiskok og saltristede græskarkerner
Dagens spread - tilvalg
Bagt blomkål, olivenolie, tahin og persille
Pålæg 1
Kartoffelmad med sommersalat og cherrytomater (L)
Pålæg 2
Roastbeef med remoulade og hjemmeristede løg (G)
Pålægssalat
Skinkesalat med karry og syrlige æbler (L, Gris)


Menu uge 24
Torsdag
Dagens varme ret
Vietnamesisk hoisin-marineret nakkefilet med koriander on the side (Gris)
Uden gris: Hoisin-marineret kalkun
Vegetar
Hoisin-marineret jackfruit, shiitake og aubergine, squash, forårsløg og sesam
Vegansk
Hoisin-marineret jackfruit, shiitake og aubergine, squash, forårsløg og sesam
Dagens garniture
Dampede bao buns og gochujang-mayo (G)
Dagens madsalat
Asiatisk kålsalat med rød peber, gulerod, daikon, peanuts og forårsløg (N)
Dagens lette salat
Salat med snittede sukkerærter, ingefærsyltet hokkaido og agurk
Dagens spread - tilvalg
Hokkaido-hummus med ingefær og appelsin
Grøn appetizer - tilvalg
Mini-forårsruller med sursød sauce (G)
Pålæg 1
Ålerøget skinke med røræg og purløg (Gris)
Pålæg 2
Flanksteak med kold bearnaisecreme og brøndkarse (L)
Pålægssalat
Lakserilette med dild og citron (L)
Dagens kage / dessert
Blondie med lime og mynte (G, L)


Menu uge 24
Fredag
Dagens varme ret
Langtidsstegt kalvecuvette med urter, bagte tomater og hertil en kold bearnaise-creme (L)
Vegetar
Rødbedebøf med vilde ris, butterbeans, peberrod og hasselnødder, serveret med kold bearnaise-creme (N)
Vegansk
Rødbedebøf med vilde ris, butterbeans, peberrod og hasselnødder, serveret med kold plantebaseret bearnaise-creme (N)
Dagens garniture
Knuste kartofler med olivenolie og krydderurter
Dagens madsalat
Salat af majs, hvedekerner, cherrytomater, forårsløg og urter vendt med citronmarinade (G)
Dagens lette salat
Salat med melon, agurk og grønne ærter
Dagens spread - tilvalg
Hummus med grønne ærter og persille
Grøn appetizer - tilvalg
Spinat-wrap med rucola, flødeost, radiser og agurk (G, L)
Pålæg 1
Hjemmelavet rullepølse kogt i brown ale, hertil sennep, balsamico-syltet rødløg og karse (Gris)
Pålæg 2
Æg og rejer med citron-mayo og dild (L)
Pålægssalat
Hønsesalat med hvide asparges og champignon (L)
Indhold: G = Gluten, L = Laktose, N = Nødder
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til vores personale eller hos vores kundeservice på telefon 72 10 88 10
Smagssans A/S - CVR 17006509 - smagssans.dk