Ingredienser: G = Gluten, L = Laktose, N = Nødder - Spørgsmål til dagens menu kan rettes til vores kundeservice på 72 10 88 10
Menu uge 44
Ugens dressing
Havtorn-vinaigrette med hvidvinseddike
Kirsebær, hvid balsamico, estragon og basilikum
Menu uge 44
Mandag
Dagens varme ret
Klassisk mørbradgryde med bacon og cocktailpølser (L, Gris)
Uden gris: Paprikagryde med kylling og kalkun-bacon (L)
Vegetar
Paprikagryde med portobello, peberfrugt, kidney bønner, squash og gulerødder
Vegansk
Paprikagryde med portobello, peberfrugt, kidney bønner, squash og gulerødder
Dagens garniture
Kartoffelmos med persillerod
Dagens madsalat
Salat med grønne bønner, cherrytomater, gule semi-dried tomater, rødløg og beluga-linser
Dagens lette salat
Salat med appelsin, rå-marineret stribede og gule beder og valnødder (N)
Ugens dressing
Havtorn-vinaigrette med hvidvinseddike
Kirsebær, hvid balsamico, estragon og basilikum
Pålæg 1
Hamburgerryg med italiensk salat (Gris)
Pålæg 2
Oksepølse med chili-mayo og sprøde rodfrugter
Pålægssalat
Klassisk æggesalat (L)
Menu uge 44
Tirsdag
Dagens varme ret
Mexicanske tacos med oksekød
Vegetar
Tacos med mexicansk krydret kikærter og bønner, brune champignon og tomat
Vegansk
Tacos med mexicansk krydret kikærter og bønner, brune champignon og tomat
Dagens garniture
Tacoskal, salsa, guacamole og revet cheddar ost (L)
Dagens suppe - tilvalg
Corn chowder - majssuppe med bladselleri, gulerod og peberfrugt (L)
Dagens madsalat
Salat med majs, peberfrugt, vilde ris, revet gulerod, edamame og lime
Dagens lette salat
Salat med agurk, radiser og tomater i forskellige farver
Grøn appetizer - tilvalg
Grillet padron peber med flagesalt
Pålæg 1
Kylling stegt med røget paprika og hertil majssalat (L)
Pålæg 2
Varmrøget makrelfilet med røræg og purløg (L)
Pålægssalat
Slagtermester-skinkesalat (Gris)
Menu uge 44
Onsdag
Dagens varme ret
Marokkansk tagine med kylling, Ras el Hanout og karameliseret citron
Dagens fisk - tilvalg
Chermoula-marineret torsk med karameliseret citron
Vegetar
Fyldt squash med røde linser, søde kartofler, tahin og granatæble
Vegansk
Fyldt squash med røde linser, søde kartofler, tahin og granatæble
Dagens garniture
Couscous med peberfrugt og forårsløg (G)
Dagens madsalat
Salat med gul peber, agurk, krydrede kikærter, cherrytomater og mynte
Dagens lette salat
Salat med bagte rødbeder, æble, feta og ristede solsikkekerner (L)
Grøn appetizer - tilvalg
Samosa med gulerod, ærter, kartoffel og porre (G)
Pålæg 1
Rosa-stegt kalv med ajvar
Pålæg 2
Serranoskinke med melonsalsa (Gris)
Pålægssalat
Kyllingesalat med karry og syrlige æbler (L)
Menu uge 44
Torsdag
Dagens varme ret
Brisket med Holy Smoke BBQ
Vegetar
Græskar-nuggets med Holy Smoke BBQ-sauce (G)
Vegansk
Græskar-nuggets med Holy Smoke BBQ-sauce (G)
Dagens garniture
Mac 'n' cheese - the American way (G, L)
Dagens madsalat
Salat med blomkål, spidskål, gulerod, forårsløg, majs og ristede hampefrø
Dagens lette salat
Salat med spån af syltet gulerod og rødløg, grønne tomater, avokado og saltristede græskarkerner
Grøn appetizer - tilvalg
Æg og tomat med purløgs-mayo
Pålæg 1
Letrøget skinke med provence-urter. Hertil dijonnaise og cornichoner (Gris)
Pålæg 2
Wrap med laks, rucola, agurk og flødeost (G, L)
Pålægssalat
Kalkunsalat med majs, peberfrugt, purløg og røget paprika (L)
Dagens kage / dessert
Monster muffins (G, L)
Menu uge 44
Fredag
Dagens varme ret
Flæskestegssandwich med syltede agurk og rødkål (Gris)
Uden gris: Kyllinge-frikadelle-sandwich
Vegetar
Grøn frikadelle-sandwich med syltede agurk og rødkål
Vegansk
Grøn frikadelle-sandwich med syltede agurk og rødkål
Dagens garniture
Brioche-bolle og dijon mayo (G)
Dagens madsalat
Salat med grønne bønner, perlespelt, æbler, grønkål og persille (G)
Dagens lette salat
Salat med ærter, agurk, rød peber og radiser
Pålæg 1
Okseculotte med kold bearnaisecreme og brøndkarse (L)
Pålæg 2
Kartoffelrøsti med sommersalat (L)
Pålægssalat
Rejesalat med asparges og dild (L)
Indhold: G = Gluten, L = Laktose, N = Nødder
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til vores personale eller hos vores kundeservice på telefon 72 10 88 10
Smagssans A/S - CVR 17006509 - smagssans.dk