Ingredienser: G = Gluten, L = Laktose, N = Nødder - Spørgsmål til dagens menu kan rettes til vores kundeservice på 72 10 88 10

Menu uge 27
Ugens dressing
Klassisk vinaigrette
Hindbærvinaigrette


Menu uge 27
Mandag
Dagens varme ret
Indisk butterchicken (L)
Vegetar
Indiske pakoras serveret med mynte-raita (L)
Vegansk
Indiske pakoras serveret med vegansk mynte-raita
Dagens garniture
Basmati-ris dampet med kardemommefrø
Dagens madsalat
Salat med rød peber, blomkål og kikærter stegt med garam masala og ingefær
Dagens lette salat
Salat med agurk, mango, cherrytomater, rødløg og mynte
Ugens dressing
Klassisk vinaigrette
Hindbærvinaigrette
Dagens spread - tilvalg
Græskar-hummus med ingefær og appelsin
Grøn appetizer - tilvalg
Panisse med gurkemeje-aioli (L)
Pålæg 1
Kyllingefrikadeller med rødkål
Pålæg 2
Oksepølse med trøffel-mayo og sprøde rodfrugter
Pålægssalat
Wienersalat med kartoffel og drueagurk (L, Gris)


Menu uge 27
Tirsdag
Dagens varme ret
Panerede krebinetter med ærter a la francaise (G, Gris)
Uden gris: Kalvekrebinet (Halal)
Vegetar
Grønne krebinetter med revet spidskål og blomkål. Hertil ærter a la francaise (G)
Vegansk
Grønne krebinetter med revet spidskål og blomkål. Hertil ærter a la francaise (G)
Dagens garniture
Ovnristede kartofler vendt med persilleolie
Dagens suppe - tilvalg
Sommer-suppe med persillerod, gulerod, ærter, porre og frisk persille (L)
Dagens madsalat
Salat med bagte gulerødder, hvid quinoa, grønne bønner og persille
Dagens lette salat
Sommerlige agurkesalat med radiser og forårsløg vendt med vegansk yoghurt-dressing
Dagens spread - tilvalg
Bagte rødbeder, kikærter, tahin og citron
Pålæg 1
Krydret kyllingebryst med sommersalat (L)
Pålæg 2
Sød kartoffel med fritterede løgringe, chilimayo og purløg (G)
Pålægssalat
A la Rejecocktail med asparges, avokado og dild (L)


Menu uge 27
Onsdag
Dagens varme ret
Ragout alla bolognese
Dagens fiskeret
Cremet pasta med laks, squash og tomater (G, L)
Vegetar
Ragù di verdure bolognese
Vegansk
Ragù di verdure bolognese
Dagens garniture
Spaghetti al dente vendt med citron-timian olie (G)
Dagens madsalat
Salat med grillet squash og peberfrugt, broccoli-asparges og smørbønner
Dagens lette salat
Salat med agurk, farvede cherrytomater, marineret artiskok og balsamico-syltede rødløg
Dagens spread - tilvalg
Hummus med soltørrede tomater
Pålæg 1
Hjemmelavet leverpostej med timian-syltede bolsjebeder (G, L, Gris)
Pålæg 2
Skiver af mozzarella og tomat med pesto og frisk basilikum (L)
Pålægssalat
Hønsesalat med hvide asparges og champignon (L)


Menu uge 27
Torsdag
Dagens varme ret
Chicken fajitas med løg og peberfrugt
Vegetar
Fajitas med peberfrugt, løg, aubergine, pintobønner, og chipotle-grillet portobello
Vegansk
Fajitas med peberfrugt, løg, aubergine, pintobønner, og chipotle-grillet portobello
Dagens garniture
Tortilla-wraps, guacamole og salsa (G, L)
Dagens madsalat
Salat med majs, beluga-linser, rød peber og forårsløg
Dagens lette salat
Salat med cherrytomater, agurk og sur-sødsyltede grønne tomater
Dagens spread - tilvalg
Hummus med søde kartofler og røget paprika
Grøn appetizer - tilvalg
Homemade chili cheese tops (G, L)
Pålæg 1
Letrøget skinke med provence-urter. Hertil dijonnaise og cornichoner (Gris)
Pålæg 2
Lun hakkebøf med bløde løg
Pålægssalat
Tunsalat med kapers, dild, citron og forårsløg (L)
Dagens kage / dessert
Rabarberkage med marcipan og vanilje (G, L, N)


Menu uge 27
Fredag
Dagens varme ret
BBQ-marineret nakkekotelet og 1/2 majskolbe (Gris)
Uden gris: BBQ kylling
Vegetar
Blomkål-kikærte-nuggets med Holy Smoke BBQ-sauce og og 1/2 majskolbe
Vegansk
Blomkål-kikærte-nuggets med Holy Smoke BBQ-sauce og og 1/2 majskolbe
Dagens garniture
Knuste kartofler med olivenolie og krydderurter
Dagens madsalat
Coleslaw med æbler (L)
Dagens lette salat
Salat med grønne ærter, radiser og agurk
Dagens spread - tilvalg
Ajvar af grillet peberfrugt og aubergine
Grøn appetizer - tilvalg
Langtidsbagte tomater med persille-parmesan-crumble (G, L)
Pålæg 1
Kylling stegt med røget paprika og hertil ajvar
Pålæg 2
Varmrøget makrelfilet med krydderurtecreme (L)
Pålægssalat
Skinkesalat med dijon og purløg (L, Gris)
Indhold: G = Gluten, L = Laktose, N = Nødder
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til vores personale eller hos vores kundeservice på telefon 72 10 88 10
Smagssans A/S - CVR 17006509 - smagssans.dk