Ingredienser: G = Gluten, L = Laktose, N = Nødder - Spørgsmål til dagens menu kan rettes til vores kundeservice på 72 10 88 10
Menu uge 13
Ugens dressing
Chili, soya, sesam, akaciehonning og koldpresset rapsolie
Klassisk vinaigrette
Menu uge 13
Mandag
Dagens varme måltid
Asiatisk wok med krydret oksekød, peberfrugt, sukkerærter, forårsløg og nudler (G)
Vegetarisk måltid
Grøntsagswok med broccoli, gulerod, minimajs, forårsløg og nudler (G)
Vegansk måltid
Grøntsagswok med broccoli, gulerod, minimajs, forårsløg og nudler (G)
Dagens madsalat
Salat med azuki-spirer, rød peber, edamame, grønne bønner og salte peanuts (on the side) (N)
Dagens lette salat
Salat med spån af agurk, ananas, minimajs og ingefær-marineret kinaradise
Ugens dressing
Chili, soya, sesam, akaciehonning og koldpresset rapsolie
Klassisk vinaigrette
Grøn appetizer - tilvalg
Pad Thai Latkes med zucchini, gulerod, ingefær, forårsløg og peanuts hertil hoisin-dip (G, N)
Pålæg 1
Oksebryst med rødbede-peberrod- og æblesalat (L)
Pålæg 2
Spegepølse (kylling) med remoulade og hjemmeristede løg (G)
Pålægssalat
Wienersalat med kartoffel og drueagurk (L, Gris)
Menu uge 13
Tirsdag
Dagens varme ret
Pankopaneret crispy chicken burger, skiver af tomat og rødløg (G)
Vegetar
Panko-paneret bøf af quinoa, kikærter, hørfrø og urter med skiver af tomat og rødløg (G)
Vegansk
Panko-paneret bøf af quinoa, kikærter, hørfrø og urter med skiver af tomat og rødløg (G)
Dagens garniture
Brioche-bolle og cæsar-salad-mayo (G)
Dagens suppe - tilvalg
Majssuppe med porre, gulerod og kartoffel (L)
Dagens madsalat
Salat med haricot verts, kidneybønner, kapers, rød peber og avokado
Dagens lette salat
Salat med grønne ærter, agurk, radiser, flager af blomkål og parmesan "on the side" (L)
Pålæg 1
Kartoffelmad med urtemayo, radiser og brøndkarse
Pålæg 2
Flæskesteg med svær og rødkål (Gris)
Pålægssalat
Spicy tunasalad med majs og jalapenos (L)
Menu uge 13
Onsdag
Dagens varme ret
Kalvecuvette sous vide kryderet med rosmarin og timian.
Dagens fisk - tilvalg
Bagt hoki toppet med persille-gremolata
Vegetar
Grønne frikadeller med squash, broccoli og linser
Vegansk
Grønne frikadeller med squash, broccoli og linser
Dagens garniture
Flødekartofler med porre og muskatnød (L)
Dagens madsalat
Salat med rødbeder bagt med balsamico, æbler, kikæter og salatost (L)
Dagens lette salat
Salat med cherrytomater, grillet squash og majs
Grøn appetizer - tilvalg
Grillet padron peber med flagesalt
Pålæg 1
Grillet kylling med pesto, semi-dried tomater og basilikum
Pålæg 2
Roastbeef med remoulade og hjemmeristede løg (G)
Pålægssalat
Lun leverpostej med ristede champignon og bacon (on the side) (G, Gris)
Indhold: G = Gluten, L = Laktose, N = Nødder
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til vores personale eller hos vores kundeservice på telefon 72 10 88 10
Smagssans A/S - CVR 17006509 - smagssans.dk