Smagssans ejes og drives af Thomas Tranberg, hans familie og nogle meget familiære kokke, som alle brænder for firmaets vision og stolthed.
Thomas er vokset op i et hjem, hvor mad og selskabeligheder var det helt store samlingspunkt.
De første bøger Thomas læste var kogebøger og han lavede mad til familie og venner allerede som 11 årig.
Mad og selskaber har altid været en stor passion for manden bag SMAGSSANS. Det var derfor også naturligt for Thomas, efter sin studentereksamen i 1989, at hjælpe til i sin mors cateringvirksomhed, som dengang hed VIP Receptioner.
De første 10 år arbejdede Thomas som kok og tjener samtidig med at han på aftenskole videreuddannede sig målrettet til at overtage familieforetagendet. Da mor-Anni gik på pension I 2000 overtog Thomas madstafetten og satte for alvor skub i videreudviklingen af virksomheden.
Første skridt på vejen var overtagelse af Tappehallerne i Hellerup, der kunne huse selskaber med op til 4.000 deltagere. Derefter fortsatte rejsen mod kantinedrift og siden kastede Thomas sin kærlig på frokostordninger. I 2017 omfattede virksomheden 5 køkkener fordelt i hele København, 45 ansatte og en omsætning på knap 50 mill.
2018 var et vendepunkt, da hovedkøkkenet brændte ned, men også startskuddet på en ny æra i Thomas’ madeventyr. Lokationer blev solgt fra og indsatsen koncentreret om 2 mindre køkkener, for på denne måde kan man lave mad man er stolt af. Med en mindre virksomhed kunne Thomas selv stå i spidsen for salg og kundeservice, hvilket virkelig ligger hans hjerte nær.
Den nye epoke i Thomas Transbergs madeventyr skydes i gang med et nyt navn: Smagssans A/S som vi kender i dag med det altoverskyggende fokus at levere de bedste løsninger til kunder, der efterspørger Frokostlevering, Kantineordning eller mad til selskaber.
Smagssans er en succes og Thomas er meget stolt af at have kunder, der har fået hans frokost i mere end 12 år.
Udover aktiviteter i egen virksomhed tog Thomas tilbage i 2018 initiativ til at starte en brancheforening for Frokost- og Cateringfirmaer. Det resulterede sig først i en formandspost i Danske Frokost- og Cateringleverandører (DFCL) og sidenhen rollen som formand for FrokostOversigten.dk.
En altoverskyggende drivkraft i alle Thomas’ gøremål er et brændende ønske om at styrke branchen så både kunder, leverandører, investorer og ansatte finder branchen attraktiv, transparent og struktureret.
Fremtidsplanen er at fortsætte driften af hjertebarnet Smagssans A/S og kontinuerligt fortsætte arbejdet med at udvikle og skabe en bedre branche for alle.
De sidste arbejdsår dedikere Thomas Tranberg til at dele ud af sin mangeårige erfaring og således hjælpe unge madpassionenrede iværksættere godt på vej.