HYGGE & NÆRVÆR

Buffet

Minimums bestilling: 20 personer

Receptions menu – let anretning kr. 225, mæt anretning kr. 275

  • Sashimi tun med fritteret risotto og wasabimayo
  • Røget torskerilette på sprød blinis og marineret agurk
  • Jomfru hummersalat med saltbagt selleri og sesamchips
  • Gravet oksefilet med kold jordskokkecreme og fritteret salvie
  • Faseret unghane med carameliseret æblepuré
  • Små tærter med svampe, løg og gedeost
  • 2 unika oste med knækbrød og tilbehør
  • Årstidens frugttærte med brændt marengs
  • Chokolade brud – vores hemmelige opskrift 🙂

Vegetar receptions menu – let anretning kr. 225, mæt anretning kr. 275

  • Små majspandekager med ristede østershatte, tomat salsa og urter
  • Saltbagt beder balsamico glace med fetacreme og ristet løg og urter
  • Små tærter med bøgehatte, skalotteløg og gedeost
  • Friteret risotto med trøffel
  • Røget tapioka chips med svampe vegansk tomat mayo
  • Langtids bagte små tomat på ristet brød og ricotta
  • Macarinkage med hvid chokolade, revet lime og pistacienødder

Buffet fingerfood – let anretning kr. 150, mæt anretning kr. 210

  • Skagensalat på hjemmelavet knækbrød
  • Bruchetta med Parmaskinke, ricotta, pesto og semitørrede tomater
  • Små majspandekager med plukket unghane, tomat salsa og urter
  • Rispapir med blommechutney, spidskål, gulerødder og agurk
  • Gule beder med fetacreme, ristede løg og urter
  • Macarinkage med hvid chokolade, revet lime og pistacienødder

Buffet Wraps – pris per styk kr. 15,00

  • Røget laks, spinat og krydret ostecreme
  • Seranoskinke, bøffelmozzerella, semitørrede tomater og feldtsalat
  • Bressaola (okse) med rucula, ærtepure, artiskokhjerter og parmesan
  • Falafel, hummus, avocado og sprød salat

Gourmet glas – 6 glas for kr. 300,00

Vælg: 2 fisk, 2 kød, 1 salat eller ost og 1 dessert.

  • Håndpillede rejer med asparges og dildmayo
  • Røget laks med rygeost og dild
  • Stegte kammusling med jordskokkepure og sprødt æble
  • Grillet tun med sesam, wasabi og wakame
  • Bøf af mørbrad med syltede svampe og pebermayo
  • Røget unghanebryst med bagte tomater og pesto
  • Bresaola med oliven og soltørrede tomater
  • Salat af rødkål, appelsin, spæd grønkål, pinjekerner og persille
  • Salat af grønne bønner, syltede rødløg, frisse og vinaigrette
  • Tallegio med pærekompot
  • Vesterhavsost med syltede valnødder
  • Chokoladebrownie med saltkaramel
  • Årstidens trifli

Buffet 6 retter fra kr. 250

  • Kontakt os på telefon 72108810

Grill buffet fra kr. 300 + leje af evt. grill

  • Kontakt os på telefon 72108810

Tilvalg Buffet

  • Ekstra ret + kr. 50
  • Ost med tilbehør + kr. 50
  • Natmad fra kr. 45

Tapas snack kr. 75

  • Mini chorizo og pølser med sort peber
  • Store grønne oliven
  • Saltede mandler

Let Tapas kr. 120

  • Charcuteri med oliven og cornichoner
  • Tortillas med spinat, løg og bagte tomater
  • Spansk fåremælksost
  • Spansk land brød og romesco

Mæt Tapas kr. 240

  • Charcuteri med oliven og cornichoner
  • Tortillas med spinat, løg og bagte tomater
  • Spansk fåremålksost
  • Bresaola med rucola og artiskok
  • Røget laks, cream chesse med maltjord og citronolie
  • Dagens fyldige salat
  • Dagens lette salat
  • Spansk land brød og romesco

Tilvalg Tapas

  • Kammuslinger med grønærtedip og krydderurtesalat kr. 40
  • Oksemørbrad med chimichurri og grillet peber kr. 40
  • Sprødstegt svinebryst med vaniljeaioli og pimentos kr. 40
  • Brownies med saltkaramel og pecan kr. 30
  • Gulerodskage med creame cheese frosting kr. 30

Info

Ved over 100 kuverter gives 10 % rabat.

Weekendtillæg kr. 1.500.

Kokke på stedet til anretning afregnes per time til kr. 495

Samtlige priser er eksklusiv moms og levering.

Bestilling på 72108810 eller frokost@smagsssans.dk