HYGGE & NÆRVÆR
Buffet
Minimums bestilling: 20 personer
Receptions menu – let anretning kr. 225, mæt anretning kr. 275
- Sashimi tun med fritteret risotto og wasabimayo
- Røget torskerilette på sprød blinis og marineret agurk
- Jomfru hummersalat med saltbagt selleri og sesamchips
- Gravet oksefilet med kold jordskokkecreme og fritteret salvie
- Faseret unghane med carameliseret æblepuré
- Små tærter med svampe, løg og gedeost
- 2 unika oste med knækbrød og tilbehør
- Årstidens frugttærte med brændt marengs
- Chokolade brud – vores hemmelige opskrift 🙂
Vegetar receptions menu – let anretning kr. 225, mæt anretning kr. 275
- Små majspandekager med ristede østershatte, tomat salsa og urter
- Saltbagt beder balsamico glace med fetacreme og ristet løg og urter
- Små tærter med bøgehatte, skalotteløg og gedeost
- Friteret risotto med trøffel
- Røget tapioka chips med svampe vegansk tomat mayo
- Langtids bagte små tomat på ristet brød og ricotta
- Macarinkage med hvid chokolade, revet lime og pistacienødder
Buffet fingerfood – let anretning kr. 150, mæt anretning kr. 210
- Skagensalat på hjemmelavet knækbrød
- Bruchetta med Parmaskinke, ricotta, pesto og semitørrede tomater
- Små majspandekager med plukket unghane, tomat salsa og urter
- Rispapir med blommechutney, spidskål, gulerødder og agurk
- Gule beder med fetacreme, ristede løg og urter
- Macarinkage med hvid chokolade, revet lime og pistacienødder
Buffet Wraps – pris per styk kr. 15,00
- Røget laks, spinat og krydret ostecreme
- Seranoskinke, bøffelmozzerella, semitørrede tomater og feldtsalat
- Bressaola (okse) med rucula, ærtepure, artiskokhjerter og parmesan
- Falafel, hummus, avocado og sprød salat
Gourmet glas – 6 glas for kr. 300,00
Vælg: 2 fisk, 2 kød, 1 salat eller ost og 1 dessert.
- Håndpillede rejer med asparges og dildmayo
- Røget laks med rygeost og dild
- Stegte kammusling med jordskokkepure og sprødt æble
- Grillet tun med sesam, wasabi og wakame
- Bøf af mørbrad med syltede svampe og pebermayo
- Røget unghanebryst med bagte tomater og pesto
- Bresaola med oliven og soltørrede tomater
- Salat af rødkål, appelsin, spæd grønkål, pinjekerner og persille
- Salat af grønne bønner, syltede rødløg, frisse og vinaigrette
- Tallegio med pærekompot
- Vesterhavsost med syltede valnødder
- Chokoladebrownie med saltkaramel
- Årstidens trifli
Buffet 6 retter fra kr. 250
- Kontakt os på telefon 72108810
Grill buffet fra kr. 300 + leje af evt. grill
- Kontakt os på telefon 72108810
Tilvalg Buffet
- Ekstra ret + kr. 50
- Ost med tilbehør + kr. 50
- Natmad fra kr. 45
Tapas snack kr. 75
- Mini chorizo og pølser med sort peber
- Store grønne oliven
- Saltede mandler
Let Tapas kr. 120
- Charcuteri med oliven og cornichoner
- Tortillas med spinat, løg og bagte tomater
- Spansk fåremælksost
- Spansk land brød og romesco
Mæt Tapas kr. 240
- Charcuteri med oliven og cornichoner
- Tortillas med spinat, løg og bagte tomater
- Spansk fåremålksost
- Bresaola med rucola og artiskok
- Røget laks, cream chesse med maltjord og citronolie
- Dagens fyldige salat
- Dagens lette salat
- Spansk land brød og romesco
Tilvalg Tapas
- Kammuslinger med grønærtedip og krydderurtesalat kr. 40
- Oksemørbrad med chimichurri og grillet peber kr. 40
- Sprødstegt svinebryst med vaniljeaioli og pimentos kr. 40
- Brownies med saltkaramel og pecan kr. 30
- Gulerodskage med creame cheese frosting kr. 30
Info
Ved over 100 kuverter gives 10 % rabat.
Weekendtillæg kr. 1.500.
Kokke på stedet til anretning afregnes per time til kr. 495
Samtlige priser er eksklusiv moms og levering.
Bestilling på 72108810 eller frokost@smagsssans.dk