Ingredienser: G = Gluten, L = Laktose, N = Nødder - Spørgsmål til dagens menu kan rettes til vores kundeservice på 72 10 88 10

Menu uge 38
Ugens dressing
Klassisk vinaigrette


Menu uge 38
Mandag
Dagens varme ret
Mørbradgryde med purløg (L, Gris)
Uden gris / halal: Kalve gryde med purløg (L)
Vegetar
Vegetarisk paprikagryde
Vegansk
Vegansk paprikagryde
Dagens garniture
Kompot af årstidens rodfrugter (L)
Dagens madsalat
Fransk bønne salat med senneps vinaigrette (L)
Dagens lette salat
Spidskål med æble og ristede græskarkerner
Ugens dressing
Klassisk vinaigrette
Dagens spread - tilvalg
Ingrid ærter, æbler og timian
Pålæg 1
Paté provencale med rød peber og cornichoner (L, Gris)
Pålæg 2
Spicy chorizo (kalkun) med tapenade af sorte oliven (L)
Pålægssalat
Klassisk æggesalat med karry og karse


Menu uge 38
Tirsdag
Dagens varme ret
Mexicanske "byg selv" okse burritos
Vegetar
Svampe fajitas
Vegansk
Svampe fajitas
Dagens garniture
Tortillas, guacomole og salsa verde
Dagens suppe - tilvalg
Ukrainsk Borsjtj (rødbede)
Dagens madsalat
Mexicansk ris salat med ristet majs og bønner
Dagens lette salat
Salat a la pico de gallo
Dagens spread - tilvalg
Grillet majs, lime og chili
Grøn appetizer - tilvalg
Selleri carpaccio
Pålæg 1
Hamburgerryg med italiensk salat (Gris)
Pålæg 2
Æg og rejer med grøn urtemayo
Pålægssalat
Kyllingesalat med druer, valnødder og persille (L, N)


Menu uge 38
Onsdag
Dagens varme måltid
Lasagne af kylling, spinat og bechamelsauce (G, L)
Dagens fisk - tilvalg
Tærte med torsk, røget hellefisk, ærter, gulerødder og selleri (G)
Vegetar
Vegetarlasagne (G, L)
Vegansk
Vegansk lasagne (G, L)
Dagens madsalat
Bulgursalat med ovnbagte squash og løg
Dagens lette salat
Tomat og agurk med syltede rødløg
Dagens spread - tilvalg
Ærtespread med mynte
Pålæg 1
Kartoffelmad med løvstikke-mayo, radiser og ærteskud.
Pålæg 2
Club kylling med karrycreme, agurk, brøndkarse og bacon on the side (L, Gris)
Pålægssalat
Slagtermester-skinkesalat (Gris)


Menu uge 38
Torsdag
Dagens varme ret
Teriyaki kalve boller med forårsløg og sesam
Vegetar
Teriyaki tofu med forårsløg og sesam
Vegansk
Teriyaki tofu med forårsløg og sesam
Dagens garniture
Stegte nudler med grøntsager (G)
Dagens madsalat
Asiatisk rissalat
Dagens lette salat
Råkost af gulerøder og kina radise (peanut på siden) (L)
Dagens spread - tilvalg
Edamamebønner, peanuts og lime (N)
Grøn appetizer - tilvalg
Mini-forårsruller med sursød sauce (G)
Pålæg 1
Flæskesteg med svær og rødkål (Gris)
Pålæg 2
Fiskefrikadeller med sauce tartar (G, L)
Pålægssalat
Hønsesalat rørt med rød peber og chilimayo (L)
Dagens kage / dessert
Gulerodskage med valnødder og cream cheese frosting (G, L, N)


Menu uge 38
Fredag
Dagens varme ret
Medisterpølse med syltede agurker (Gris)
Uden gris / halal: Kyllingemedister
Vegetar
Bagte selleribåde med brun sauce
Vegansk
Bagte selleribåde med brun sauce
Dagens garniture
Ovnristede kartofler og brun mormor-sauce (L)
Dagens madsalat
Pasta salat med majs, ærter og peberfrugt i dressing (L)
Dagens lette salat
Hjerte salat med pærer, valnødder, salatost og balsamico (L)
Dagens spread - tilvalg
Gulerodsspread med hvidløg og spidskommen
Grøn appetizer - tilvalg
Rødbede tartar
Pålæg 1
Kylling stegt med røget paprika og hertil majssalat (L)
Pålæg 2
Roastbeef med remoulade og hjemmeristede løg (G)
Pålægssalat
Lakserilette med dild og citron (L)
Indhold: G = Gluten, L = Laktose, N = Nødder
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til vores personale eller hos vores kundeservice på telefon 72 10 88 10
Smagssans A/S - CVR 17006509 - smagssans.dk