Ingredienser: G = Gluten, L = Laktose, N = Nødder - Spørgsmål til dagens menu kan rettes til vores kundeservice på 72 10 88 10
Menu uge 18
Ugens dressing
Pærecider, citron, hvid balsamico og en anelse honning
Krydderurte-dressing
Menu uge 18
Mandag
Dagens varme ret
Marokkansk tagine af okse med abrikoser, mandler, chili og afrikanske krydderier (N)
Vegetar
Grøntsagstagine med limabønner, gulerod, squash, abrikoser, kartofler, mandler, kanel og Ras el Hanout (N)
Vegansk
Grøntsagstagine med limabønner, gulerod, squash, abrikoser, kartofler, mandler, kanel og Ras el Hanout (N)
Dagens garniture
Lune hvedekerner med persille og granatæble (G)
Dagens madsalat
Salat med bagt blomkål og rødbede, flager af sprød blomkål, kikærter og persille
Dagens lette salat
Salat med agurk, cherrytomater, rødløg, gul peber og lidt citronskal
Ugens dressing
Pærecider, citron, hvid balsamico og en anelse honning
Krydderurte-dressing
Grøn appetizer - tilvalg
Aubergine fatteh med tahin-dip, granatæblekerner og bredbladet persille (G, L)
Pålæg 1
Grillet kylling med pesto, semi-dried tomater og basilikum
Pålæg 2
Kalkun-chorizo med tapenade af sorte oliven
Pålægssalat
Wienersalat med kartoffel og drueagurk (L, Gris)
Menu uge 18
Tirsdag
Dagens varme ret
Skindstegt kyllingeoverlår med røget paprika og citronpeber
Vegetar
Linsefrikadeller med gulerod og squash
Vegansk
Linsefrikadeller med gulerod og squash
Dagens tilbehør
Kold kartoffelsalat med ærter, radiser, blomkål, dijon og purløg (L)
Dagens suppe - tilvalg
Jordskokkesuppe med æble og timian (L)
Dagens lette salat
Salat med majs, grillet squash, grønne asparges og rød peberfrugt
Grøn appetizer - tilvalg
Blinis med avocado creme, creme fraiche, semi-dried tomater og dild (G, L)
Pålæg 1
Oksebryst med rødbede-peberrod- og æblesalat (L)
Pålæg 2
Flæskesteg med svær og rødkål (Gris)
Pålægssalat
Spicy tunasalad med majs (L)
Menu uge 18
Onsdag
Dagens varme ret
Indiske krydrede lammedeller med raita (L)
Dagens fisk - tilvalg
Indisk krydret tunsteak med raita (L)
Vegetar
Aloo Tikki med ærter, kartoffel og løg. Hertil mynte-raita (L)
Vegansk
Aloo Tikki med ærter, kartoffel og løg. Hertil plantebaseret mynte-raita
Dagens garniture
Basmati-ris vendt med smør-dampet spinat (L)
Dagens madsalat
Salat med agurk, grønne linser, soltørret tomater, haricots verts, gulerod og mynte
Dagens lette salat
Salat med avokado, mango, snittede sukkerærter og syltede rødløg
Grøn appetizer - tilvalg
Æg og tomat med dild-mayo
Pålæg 1
Gammeldags rullepølse med løg, sky og karse (Gris)
Pålæg 2
Æg og rejer med dild-mayo
Menu uge 18
Torsdag
Dagens varme måltid
Spaghetti carbonara med persille (G, L, Gris)
Uden gris: Spaghetti Carbonara (kalkun) (G, L)
Vegetarisk måltid
Tagliatelle ai Funghi med spinat, parmesan og persille (G, L)
Vegansk måltid
Pasta ai Funghi med spinat, muskatnød og persille
Dagens madsalat
Salat med balsamico-bagte cherrytomater, grønne tomater, gule semi-dried tomater, butterbeans, mozzarella, rødløg og basilikum
Dagens lette salat
Salat med melon vendt med urtepesto, spån af squash og kinaradise samt edamame
Grøn appetizer - tilvalg
Grillet squash med tomatsauce, parmesan og oregano (L)
Pålæg 1
Hamburgerryg med røræg og purløg (Gris)
Pålæg 2
Hakkebøf med bløde løg
Pålægssalat
Lakserilette med dild og citron (L)
Dagens kage / dessert
Klassisk italiensk tiramisu (G, L)
Menu uge 18
Fredag
Dagens varme måltid
Tarteletter med høns i asparges (G, L)
Vegetarisk måltid
Tarteletter med grønne og hvide asparges, ingrid ærter, edamame, grønne ærter, peberrod og persille (G, L)
Vegansk måltid
Tarteletter med grønne og hvide asparges, ingrid ærter, edamame, grønne ærter, peberrod og persille (G)
Dagens madsalat
Salat med honning-bagt hokkaido, rødbeder, broccolini, quinoa og saltristede græskarkerner
Dagens lette salat
Salat med blomkål, radiser, ærter og agurk
Pålæg 1
Kartoffelmad med urtemayo, radiser og brøndkarse
Pålæg 2
Roastbeef med remoulade og hjemmeristede løg (G)
Pålægssalat
Lun leverpostej med ristede champignon og bacon (G, L, Gris)
Indhold: G = Gluten, L = Laktose, N = Nødder
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til vores personale eller hos vores kundeservice på telefon 72 10 88 10
Smagssans A/S - CVR 17006509 - smagssans.dk