Ingredienser: G = Gluten, L = Laktose, N = Nødder - Spørgsmål til dagens menu kan rettes til vores kundeservice på 72 10 88 10

Menu uge 18
Ugens dressing
Klassisk vinaigrette
Lime & ingefær- vinaigrette


Menu uge 18
Mandag
Dagens varme ret
Marokkansk tagine af kalv og lam med abrikoser, gulerod, kartoffel, kikærter og afrikanske krydderier
Vegetar
Grøntsagstagine med kikærter, gulerod, squash, abrikoser, søde kartofler, kanel og Ras el Hanout
Vegansk
Grøntsagstagine med kikærter, gulerod, squash, abrikoser, søde kartofler, kanel og Ras el Hanout
Dagens garniture
Couscous med persille, peberfrugt, agurk, cherrytomater, forårsløg og persille (G)
Dagens madsalat
Salat med røde og stribede beder, appelsin, sorte linser og mynte
Dagens lette salat
Salat med majs, squash og grønne ærter
Ugens dressing
Klassisk vinaigrette
Lime & ingefær- vinaigrette
Dagens spread - tilvalg
Bagte rødbeder, kikærter, tahin og citron
Pålæg 1
Røget medister med sennep og rødbede (Gris)
Pålæg 2
Kylling stegt med rosmarin hertil semi-dried tomater, parmesan og cæsar-dressing (L)
Pålægssalat
Klassisk æggesalat


Menu uge 18
Tirsdag
Dagens varme ret
Coq au vin blanc med porre, brune champignon, perleløg, bacon og frisk timian (L, Gris)
Uden gris / halal: Kylling a la creme (L)
Vegetarisk måltid
Fransk løgtærte med emmentaler og hytteost (G, L)
Vegansk måltid
Porretærte med karamelliserede løg og timian
Dagens garniture
Ovnristede kartofler vendt med persilleolie
Dagens suppe - tilvalg
Jordskokkesuppe med æble og timian (L)
Dagens madsalat
Salat med grønne bønner, hvide bønner, grillet aubergine og peberfrugt
Dagens lette salat
Salat med radiser, cherrytomater, agurk og purløg
Dagens spread - tilvalg
Gulerod, solsikke, hvide bønner og citron
Grøn appetizer - tilvalg
Champignon med krydderurtefyld (L)
Pålæg 1
Flæskesteg med svær og rødkål (Gris)
Pålæg 2
Fiskefrikadeller med sauce tartar (G, L)
Pålægssalat
Kyllingesalat med druer, valnødder og persille (L, N)


Menu uge 18
Onsdag
Dagens varme måltid
Asiatisk stir fry med oksekød, grønne bønner, nudler, broccoli og forårsløg (G)
Dagens fiskeret
Poke bowl med grillet laks med teriyaki, edamame, agurk, forårsløg, wakame, radiser og ristet sesam (G)
Vegetarisk måltid
Grøntsagswok med nudler, ristede cashewnødder og forårsløg (G)
Vegansk måltid
Grøntsagswok med nudler, ristede cashewnødder og forårsløg (G)
Dagens madsalat
Salat med snittede sukkerærter, pinto-bønner, kimchi, forårsløg og ristede sesam
Dagens lette salat
Salat med edamame, peberfrugt, ingefær-syltet spån af gulerod og kinaradise
Dagens spread - tilvalg
Spinat, edamame, solsikkekerner, ingefær og lime
Pålæg 1
Krydret kyllingebryst med guacamole
Pålæg 2
Skiver af mozzarella og tomat med pesto og frisk basilikum (L)
Pålægssalat
Fin skinkesalat rørt med purløg (Gris)


Menu uge 18
Torsdag
Dagens varme ret
Boller i karry efter mormors opskrift (L, Gris)
Uden gris / halal: Boller i karry på kylling (L)
Vegetar
Grønne boller af linser og havregryn i karry-kokos sauce
Vegansk
Grønne boller af linser og havregryn i karry-kokos sauce
Dagens garniture
Dampede jasminris og mango-chutney
Dagens madsalat
Salat med bagte gulerødder, grønne linser, flager af blomkål og rød peber
Dagens lette salat
Salat med grønne asparges, æbler, agurk og ærter
Dagens spread - tilvalg
Soltørret tomat, røde linser, frisk basilikum og balsamico
Grøn appetizer - tilvalg
Grøntsagspostej med cornichoner
Pålæg 1
Letrøget skinke med provence-urter. Hertil dijonnaise og cornichoner (Gris)
Pålæg 2
Røget laks med peberrodscreme og salturt (L)
Pålægssalat
Hønsesalat rørt med æbler, karry og kalkunbacon (L)
Dagens kage / dessert
Rabarberkage (G, L)


Menu uge 18
Fredag
Dagens varme ret
Kylling på spyd med BBQ sauce og grillede grøntsager
Vegetar
Empanadas med sorte bønner, majs, løg og varme krydderier og grillede grøntsager (G, L)
Vegansk
Empanadas med sorte bønner, majs, løg og varme krydderier og grillede grøntsager (G)
Dagens garniture
French fries af sweet potato og hertil "Finger lickin good sauce"
Dagens madsalat
Coleslaw med æbler og ingrid-ærter (L)
Dagens lette salat
Salat med majs, cherrytomater, agurk og forårsløg
Dagens spread - tilvalg
Grillet majs, butternut squash og gule linser
Grøn appetizer - tilvalg
Cauliflower Buffalo wings med BBQ sauce
Pålæg 1
Roastbeef med kartoffelsalat (L)
Pålæg 2
Spegepølse (kylling) med remoulade og hjemmeristede løg (G)
Pålægssalat
Klassisk rejesalat med hvide asparges og dild (L)
Indhold: G = Gluten, L = Laktose, N = Nødder
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til vores personale eller hos vores kundeservice på telefon 72 10 88 10
Smagssans A/S - CVR 17006509 - smagssans.dk