Frokostordning i København og omegn

I Smagssans har vi mere end 40 års erfaring med at lave mad og levere frokostordning i København og omegn.

Vores køkkener er topmoderne med udstyr, der tilgodeser et godt arbejdsmiljø, så vores kokke er glade. Engagement og godt humør er nemlig den hemmelige ingrediens i opskriften på en velsmagende frokostordning.

 

Vi leverer jeres frokostordning til tiden!

Med central placering i Glostrup og Brøndby leverer vi frokostordning til virksomheder i Hørsholm, Kokkedal, Hovedstadsområdet til Roskilde og omegn.

 

Træt af en frokostordning, hvor i løber tør for favoritterne?

Hos os kan I selv tilpasse menuen, så den dagligt passer præcis til jer og jeres præferencer. Skru op for favoritterne og bestil mindre af det som er knap så populært. På den måde hjælper vi hinanden til at blive bedre. Vi producerer ikke til skraldespanden, I får markant mindre madspild og ikke mindst glade medarbejdere.

 

Vælg Smagssans til at levere jeres frokostordning i København

Vi belønner jeres loyalitet med en god pris. Jo længere tid vi må stå for jeres frokostordning, desto bedre muligheder har vi for at kunne give jer en skarp pris. Det hænger sammen med, at vi bedre kan planlægge vores indkøb og tilpasse vores bemanding.

 

Portionsanretning eller buffet?

Vi leverer præcis den løsning som er velegnet til jeres virksomhed. Vi kan også være behjælpelige med for eksempel afstandsmærker, håndsprit og engangshandsker, så I kan nyde en god frokost under forhold som følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

 

Spar på jeres ressourcer mht. administrationen af jeres frokostordning.

Med vores medarbejder-app behøver I ikke længere bruge tid på at indsamle tilmelder, holde styr på hvem der er vegetarer eller om der er bestilt frokost til gæsterne.

Har I brug for en overblik, kan I printe en liste med dagens tilmelder. Det er også muligt at få månedens overblik, så det bliver let og overskueligt, at afregne medarbejderne for frokost i forbindelse med lønudbetaling.

Kontakt os i dag, ved at bruge formluaren nedenunder, for et tilbud på en frokostordning, eller læs mere ved at klikke her.

kok der tilbereder frokostordning af friske råvare i sæson
Thomas Tranberg, ejer af Smagssans